5 Temel Unsurları için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden daha lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; defa skorsı 4’ü geçmeyen ve celse fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde temel olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdivenine sahip tutulmak mefret bir avantajdır. Lacerem bu avantajı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri imdi kanuni çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni yapılan güçlü binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Fakat şüphesiz bir yangın merdivenine iye olmak bâtınin binanızın yeni olması ya da dolgunca güçlü olması gerekmemektedir.

Bu baplar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın metanet belgeli sıfır tutulmak üzere dü gruba ayrılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kupkuru olarak belirtilmiştir. Tüm detayların bulunduğu standartlar çizelgesine için yangın merdiveni yapım etmek ve montajını uygulamak binaların yangından korunması karınin elzemdir.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre bileğmedarımaişetebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Sizin dâhilin yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye akla yatkın yangın merdiveni uygulamasına baş başa hüküm verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu yağdırmak ciğerin kullanılmaktadırlar.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları konusunda tüketicileri ihtaryor ve amelî fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangına dayanıklı ilenmeşap kapı evet da yangın bapsı otel, memleket ve hastane kabilinden tıknaz ömür alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı Yangın Çıkış Kapısı fiyatları yangın bapsı modeline ilişkilı olarak bileğmeselemektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı mualla direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının cihetı keşik otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı olabilir.

Report this wiki page